Mavrični abonma Waldorfske šole Ljubljana vljudno vabi na svoj 3. dogodek. V četrtek, 14. 12., ob 19.00 se bo iz Gallusove dvorane Cankarjevega doma v Modro dvorano Waldorfske šole Ljubljana preselila izjemna glasbeno-plesna predstava Žepi polni zvezd v izvedbi Branka Potočana in skupine Fourklor, za katero sta glasbo napisala naša učitelja Marko Brdnik in Uroš Rakovec. 

Karte vas čakajo v tajništvu šole.  Vabljeni!

 

Žepi polni zvezd – Branko Potočan & Fourklor

Fizično gledališče

Koprodukcija: Vitkar, CD

V predstavi Žepi polni zvezd se Branko Potočan predstavlja kot režiser in koreograf. Njegova sta tudi koncept in ideja zgodbe, ki pripoveduje o malih ljudeh velikega srca. Usedline njihovih življenj so prežete skozi njihov preprost vsakdan in zdi se, da so zadovoljni, a v resnici ni čisto tako. Zato začnejo njihove potisnjene skrivnosti uhajati na plan. To so kratke zgodbe, navržene kot slike iz življenja. Nimajo velikih zaključkov, a so preproste, ker govorijo o znanih stvareh, o neuresničenih ljubeznih, o žalosti in strahovih.

Rdeča nit predstave je vrv. S svojo fizično prisotnostjo kot z metaforiko varuje, povezuje, prepleta in odvezuje. Kot metafora, kot namišljena resničnost. Življenje je kot cirkus, cirkus je odsev življenja.

Koncept, režija in koreografija: Branko Potočan
Dramaturgija: Andreja Kopač
Avtorja glasbe: Marko Brdnik in Uroš Rakovec
Kostumografija: Fourklor
Promocijski video: Lene Lekše in Mihael Novak

Oblikovanje luči: Tomaž Štrucl

Oblikovanje zvoka: Jure Vlahovič

Nastopajo: Tajda Podobnik, Tamara Polanc, Maša Hawlina, Tini Rozman, Veronika Valdes, Kristina Martinc, Lucija Adamič, Nina Grguraš, Nina Bučuk, Katja Pavlovič, Katarina Krapež, Ana Lekše, Danijela Zajc, Goran Završnik, Anja Bezlova, Marko Brdnik, Uroš Rakovec, Marja Koren, Branko Potočan

Foto: kamnik.info