Dragi starši in drugi prijatelji waldorfske šole!

Letos praznujemo 25-letnico Waldorfske šole Ljubljana, kmalu pa se bomo spomnili tudi 100-letnice ustanovitve prve waldorfske šole. Ko se oziramo nazaj, lahko radostno ugotovimo, da nas je v tem času povezalo na tisoče dragocenih trenutkov, ki si zaslužijo,da se na njih spomnimo s skupnim dogodkom. Dogodkom, ki bo prvi korak v prihodnost, v novih »četrt na sto«.
Temu prvemu koraku namenjamo dobrodelni koncert Točno četrt na sto, na katerem bodo

v petek, 18. 5.

ob 19.00

v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča 

združile moči ustvarjalne sile waldorfske šole Ljubljana:

učiteljski rock bend Lucka kuhna,

učitelji in učenci waldorfske glasbene šole,

srednješolski pevski zbor,

pevski zbor staršev in učiteljev,

godalni orkester in jazz kombo,

glasbeni gostje,

waldorfski dijaški bend Amplituda …

Skupno ustvarjanje bo najboljša popotnica vsem naslednjim korakom.
Veselimo se vašega prihoda in se nanj intenzivno pripravljamo. Ker pa moramo zaradi boljše organizacije poznati število udeležencev, vas prosimo, da pri g. Bojanu Popoviču, ge. Poloni Bohorič ali ge. Nadji Lazar prevzamete svojo vstopnico (v popoldanskem času pa na recepciji šole). Hkrati vas prosimo, da – če je le mogoče –prispevate sredstva za nakup nove šolske opreme, ki bo otrokom in učiteljem omogočala lažje delovanje in boljše ustvarjalno uresničevanje idej. Priporočljiv znesek za družino je 25 evrov, za otroke 5 in odraslega 10 evrov.

Točno četrt na sto je minilo, odkar je nevidno začelo postajati vidno. Otroci, ki so že končali šolanje na waldorfski in zdaj v šolo vodijo svoje otroke, nas vsakodnevno opominjajo, kako čas hitro teče. Platani na drugi strani Streliške pa, kako počasi. 18. maja se bomo znašli vmes – čas bomo za trenutek ustavili. Skupaj!

Veselimo sesrečanja z vami!

Waldorfska šola Ljubljana