TEKAŠKO POPOTOVANJE OD LJUBLJANE DO KRIMA
4. 10. 2020 ob 9.00

Če kdaj, si prav letos želimo organizirati naše tekaško popotovanje od Ljubljane do Krima – verjamemo namreč, da je prav spodbujanje zdrave telesne aktivnosti v naravnem okolju tisto, kar pomaga krepiti naš imunski sistem in pozitivno naravnanost – ključna dejavnika zdravja.

Na Krim bomo tekli v nedeljo, 4. oktobra, vas pa vabimo, da se nam na zeleni poti čez Barje in na Krim podate v štafeti oziroma na eni izmed ponujenih razdalj: na 42 km lahko štartate ob 9.00 uri izpred Waldorfske šole Ljubljana (Streliška 12), na 21 km ob 11. uri pri Podpeškem jezeru, na 8 km pa ob 13. uri na odcepu za Krim (cesta Preserje – Rakitna).

Ob poti bodo okrepčevalnice z vodo, čajem in drugimi napitki, sadjem ter sladko-slanimi prigrizki, ki bodo poskrbele, da bo druženje še bolj brezskrbno. Na cilju vse udeležence čaka še topli obrok in organiziran prevoz v Ljubljano (za prevoz je poskrbljeno tudi do štartnih mest na 22 in 8 km).

Zelo veseli bomo tudi, če našo prireditev podprete tako, da se nam pridružite in pomagati pri organizacije: veseli bom pomoči na okrepčevalnicah, voznikov kombijev … Prepričani smo, da bo tako prireditev ostala vsem še v lepšem spominu.

Prispevek za kritje stroškov znaša 15 evrov za 42 km in 10 evrov za krajše proge (22 km, 8 km in člane štafete). Našim učencem in dijakom bomo prispevek za stroške obračunali prek položnice (kot za športni dan).

Prijave zbiramo do 27. 9. Prijavite se lahko prek spleta:
POSAMEZNIKI: https://forms.gle/qvyKajyHrWyduFnz8
ŠTAFETE: https://forms.gle/hmVpcaNmJUEpxgXW6
PROSTOVOLJCI: https://forms.gle/L4fe9UsKDt5fB54Q8

Za vse dodatne informacije o prijavi se obrnite na Klemna Laha (klemen.lah@waldorf.si), Tinko Pelhan (tinka.pelhan@waldorf.si), če vas zanimajo informacije o progi, pa na Iztoka Kordiša (041/456-895).

Upam, da se vidimo in da s skupnimi močmi naredimo korak naprej pri krepitvi zdravja in spodbujanju gibanja otrok in mladine!

Odbor za pripravo