Spoštovani starši, kolegice in kolegi ter prijatelji waldorfske pedagogike!

https://kidsontech.film

Septembra 2019 smo praznovali stoto obletnico ustanovitve prve waldorfske šole. Ob tej priložnosti so bili posneti štirje krajši filmi, ki jih lahko najdete na youtubu. Zdaj si lahko ogledate tudi peti film z naslovom KidsOnTech. 57-minutni film se posveča vprašanjem, s katerimi se starši in pedagoški delavci srečujejo ob čedalje večji izpostavljenosti otrok digitalni tehnologiji. Ta je med poučevanjem na daljavo postala sestavni in do določene mere tudi nujni del njihovega vsakodnevnega življenja. Film ne ponuja čarobne paličice, lahko pa pomaga  razumeti in sprejeti možnosti, ki jih imamo odrasli pri vzgoji otrok v času globalne digitalizacije.

Pred predvajanjem na televiziji v različnih državah imate med  20. In 30. majem možnost predpremiernega ogleda filma prek povezave https://kidsontech.film . Prejeli boste potrditveni mail in direkten dostop do ogleda filma.

Veseli bomo, če boste izkoristili to priložnost in si film ogledali v čim večjem številu. Prenesite to novico tudi drugim in k ogledu filma povabite tudi svoje prijatelje.